Wie is Carla

Wie ben ik?

Ik woon met mijn man in Harderwijk en ben een trotse oma van 2 prachtige kleinzoons.
De uitvaartbranche heeft mij altijd getrokken en om toch nog een keer iets anders te doen, ben ik de opleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen te Amersfoort gaan volgen. Deze heb ik  met goed gevolg afgesloten, ik ben Meander gecertificeerd uitvaartbegeleider,  waarna ik ben gaan werken bij een middelgroot bedrijf in de uitvaartbranche.

Tijd, aandacht en rust

Ik vind het fijn om alle aandacht en tijd voor u te hebben om het persoonlijk te houden. Ik heb dan ook de keus gemaakt om voor mijzelf te beginnen. 
Mijn kracht is mijn rust en aandacht voor een ander. Mooie eigenschappen die ik heel goed kan gebruiken in dit prachtige vak. 
Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik families mag bijstaan op een kwetsbaar moment in hun leven, waarbij de dood opeens heel dichtbij is.
Het is een hele intensieve en emotionele week waar ik u stap voor stap begeleidt van het begin, het overlijden, tot het eind (de uitvaart). 

Een paar weken na de uitvaart kom ik graag nog een keer bij u langs, zodat we op persoonlijke wijze met elkaar terug kunnen kijken op de uitvaart. Ik hoor dan graag hoe u het vond en uiteraard kunnen we dan ook bespreken waar u eventueel nog behoefte aan heeft.

‘Wat ons heel erg aansprak in de begeleiding door Carla is de warmte, aandacht en persoonlijke touch.’

Contact

Carla Pieper
Rietgorsmeen 151
3844 ZP Harderwijk
06 – 589 613 13
carla@carlapieperuitvaartbegeleiding.nl

24/7 bereikbaar 06 - 589 613 13